Wie zijn wij?

Wij, Emiel en Josiane Philipsen wonen in België maar de Costa Blanca en meer bepaald Calpe is al vele jaren onze favoriete vakantiebestemming. Onze villa en appartementen verzorgen we zoals onze eigen thuis. Mooi en gezellig ingericht met degelijke materialen. Ons doel is dat ook onze gasten zich thuis voelen. Daarom zijn we trots dat gasten die eerder in een villa/appartement bij ons verbleven ook vaak terugkeren. 

portret-kl

Reserveringen, verhuurcontracten, betalingen, etc. worden allemaal via EPh & Partners BV geregeld. Dit is een Belgische vennootschap met een actieve vestiging in Calpe, Spanje. Goede afspraken maken goede vrienden. Vanaf reservering, wordt een reserveringsdocument opgemaakt en alle transacties worden in alle transparantie geregistreerd conform met zowel de Belgische als Spaanse wetgeving. Op die manier kan je met een gerust hart toeleven naar uw welverdiende vakantie. EPh & Partners bvba heeft de vergunning om vastgoed voor toeristische doeleinden te verhuren onder inschrijvingsnummer EGVT-1184-A.

Onze Nederlands sprekende vertegenwoordigers in Calpe is ROCASOL. Katrien regelt de administratieve kant en is uw contactpersoon. Miguel en zijn team verzorgt de woningen en overhandigt U de sleutels bij aankomst. Zij zorgen voor een persoonlijke verwelkoming en maken je wegwijs in de vakantie villa/appartement. Zij kunnen U helpen met alle vragen/opmerkingen.  Meer nog, is er een probleem of heb je dringende hulp nodig? Ook dan staan zij aan uw zijde. Zo kan je beginnen aan een zorgeloze vakantie.

 

Verhuuractiviteiten van Anders-op-vakantie worden uitgevoerd in de vastgoedafdeling van
EPh & Partners BVBA - Pasdijk 17, 2490 Balen, België  - HR 82 161 -  BTW BE0 460 568 866